advies| | trainingen

 

Advies..                             

Omdat Expol recherchebureau aan geen enkele andere organisatie gebonden is zijn wij in staat u een onafhankelijk en deskundig advies te geven ter voorkomen van fraude dan wel om herhaling van fraude in de toekomst tegen te gaan.

Wij kunnen bij uw organisatie een zogenaamde security-controle uitvoeren. Onze professionals zullen u duidelijk kunnen aangeven welke maatregelen u moet nemen om zowel externe als interne "dreigingen" te voorkomen.

Ook hierbij is van belang dat de te nemen maatregelen in verhouding moeten blijven staan tot de gesignaleerde problemen.
Het controleren van bestaande procedures binnen uw organisatie en het geven van adviezen ter verbetering van deze procedures en controle op de naleving van procedures behoort tot de diensten en mogelijkheden van ons bureau.
Wij geven deskundig en onafhankelijk advies over de beveiliging van gebouwen, goederen en informatie tegen alle vormen van criminaliteit.

Meer informatie.. 

Wilt u meer informatie hebben over onze werkwijze of wat een onderzoek u kan kosten? vul dan het informatieformulier in. Wilt u liever direct antwoord op uw vragen? Bel nu 010 – 744 1415