Privé detective..  

Expol recherche- en onderzoeksbureau voor al uw privé onderzoekszaken en gerenommeerd om haar visie, effectiviteit en klantgericht denken en handelen.

Privé-detective inschakelen

Het inschakelen van een privé-detective doet u niet zomaar. Vaak heeft u al enige verdenkingen maar niet of nauwelijks bewijs. Soms heeft u slechts een voorgevoel. Als u zekerheid wilt  hebben, zult u dit onderzocht willen hebben. Verstandig is het dan om dit door een deskundig  rechercheur te laten onderzoeken. Twijfel dan niet langer.

Werkwijze
Tijdens het intake gesprek luisteren we goed naar uw casus/verhaal. Wij bespreken met u de wettelijke mogelijkheden en de haalbaarheid van het door u gevraagde particuliere onderzoek. Wij informeren u over de manier van werken van ons bureau, de privacy gedragsregels in de branche van de Particuliere Onderzoeksbureaus en onze geheimhoudingsplicht.

Werkgebied van een Privé Detective
Onze gediplomeerde medewerkers hebben een ruime ervaring veelal opgedaan bij de landelijke Politiekorpsen en de Koninklijke Marechaussee../Zowel alle privédetectives als  ons bureau zelf zijn in bezit van de vereiste wettelijke diploma’s. Expol medewerkers verzamelen snel, effectief maar vooral discreet informatie of bewijslast. Wij doen tevens in het buitenland onderzoek naar en vermeende overspelzaken, alimentatie en of vermogenskwesties.

Onze particulier onderzoekers zijn snel inzetbaar, zeker als de situatie daar om vraagt. Onze privédetectives kunnen u van dienst zijn in de onderstaande onderzoeken.

     » Partner alimentatie;
     » Relatie onderzoeken;
     » Vermissingen;
     » Chantage;
     » Bedreiging;
     » Diefstal;
     » Erfenis zaken;
     » Verhaalsonderzoeken;
     » Beveiliging;
     » Observaties

Resultaten onderzoek
De verkregen bewijzen worden persoonlijk aan u overhandigd en doorgesproken. Aan de hand van de uitkomst kan onze privédetective u voorzien van een gedegen advies of u zelfs  terzijde staan bij een rechtszaak.

Meer informatie.. 

Wilt u meer informatie hebben over onze werkwijze of wat een onderzoek u kan kosten? vul dan het informatieformulier in. Wilt u liever direct antwoord op uw vragen? Bel nu 010 – 744 1415