recherchebureau | onafhankelijkheid | klanten | werkwijze | rapportage

 

Onafhankelijkheid..                             

Expol is onafhankelijk, hierdoor staat het belang van de opdrachtgever altijd voorop. Veel van onze medewerkers hebben op het gebied van veiligheid en recherche, veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende overheidsdiensten, zoals o.a. de Nederlandse politie en Koninklijke marechaussee, wat bij heeft gedragen aan het feit dat wij nu een gerenommeerd recherche- en beveiligingsbureau zijn in Nederland.

Discretie en kwaliteit vormen de basis voor onze diensten en met onze effectieve aanpak onderscheiden wij ons van andere recherchebureaus. Onze bedrijfsnaam en onze jarenlange ervaring binnen de overheidsorganisaties doen ons naam eer aan.

Expol draagt zorg voor het realiseren van beveiligingsoplossingen en het oplossen van beveiligingsproblemen voor zijn cliënten.

Vertrouwelijkheid
van de gegevens van onze cliënten zijn van essentieel belang. Onze dienstverlening berust op wederzijds vertrouwen. Wij onderzoeken uw wensen en problemen, waarbij u kunt rekenen op volledige geheimhouding en discretie.

Medewerkers van EXPOL hebben een meerwaarde in het doen van onderzoeken in meerdere talen. Dit komt door de multiculturele achtergrond van onze medewerkers.